Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

«Σκοτώθηκαν» Παπακώστα – Γεροβασίλη! Απειλές για παραίτηση και έντονος διάλογος


Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Παπακώστα εξέφρασε την άποψη να μην γίνουν άμεσα οι αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., σε αντίθεση με την πρόθεση που υπάρχει από την πλευρά της κυρίας Γεροβασίλη, να προχωρήσει αυτό το θέμα.Η «σύγκρουση» ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και την Κατερίνα Παπακώστα ήταν σφοδρή, ωστόσο πληροφορίες από το υφυπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν πως μεταξύ των δύο κυριών δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα. Υπάρχουν όμως προβλήματα, λένε πηγές του υπουργείου Προστασίας του πολίτη στο newsit.gr που απαιτούν λύση και οι δυο τους θα συνεργαστούν προκειμένου να βρεθεί η σωστή λύση.
Πριν φτάσουμε σε αυτό το συμπέρασμα… εκτόνωσης της κρίσης, όμως, είχε προηγηθεί πλούσιο παρασκήνιο!
Στα άκρα Παπακώστα – Γεροβασίλη!
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε ραντεβού από τον πρωθυπουργό στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης, 30.10.2018. Ωστόσο δεν στάθηκε δυνατόν να συναντηθούν, καθώς ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ΚΟ.
Η Όλγα Γεροβασίλη και η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκαν, πάντως, στο εντευκτήριο της Βουλής όπου συνομίλησαν για λίγη ώρα και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η υφυπουργός απείλησε ακόμα και με παραίτηση!Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, υπήρξε ακόμα και παρέμβαση του Πάνου Καμμένου, προκειμένου η κρίση ανάμεσα στις δύο γυναίκες να εκτονωθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου