Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Τέλη Φεβρουαρίου η καταβολή των αναδρομικών στις Ένοπλες Δυνάμεις


Τέλη Φεβρουαρίου η καταβολή των αναδρομικών στις Ένοπλες ΔυνάμειςO αν. υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στα στελέχη της 1ης Στρατιάς ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την υπόθεση των αναδρομικών στους αξιωματικούς, λέγοντας ότι το πρώτο νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή τις επόμενες μέρες είναι το νομοσχέδιο για τα αναδρομικά στους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων. 
«Τέλη Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή των αναδρομικών». 

Είναι μια σημαντική προσφορά που η ελληνική κυβέρνηση θα υλοποιήσει, όπως είναι και η μη περικοπή των συντάξεων. 

Είναι η επιβεβαίωση από την δική μας πλευρά όλη αυτής της προσπάθειας που έγινε από την ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Ρήγας.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στο τομέα της εθνοφυλακής με αφορμή το περιστατικό του Χρυσαυγίτη και πρώην εθνοφύλακα, Παναγιώτη Μπαντέμη, ο οποίος καταδικάστηκε για την οργανωμένη επίθεση σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι σε φαινόμενα φασιστικά και ναζιστικά». 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στη λειτουργία των στρατοπέδων στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία συμμετοχή σε επιχειρησιακές δράσεις και σε ενέργειες που βγαίνουν έξω από το πολιτικό πλαίσιο που χρόνια έχουμε εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου