Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Καυτερή Κόκκινη '' ΠΙΠΕΡΙΑ '' στο Δήμαρχο Αλμωπίας από την τοπική κοινωνία


 Η προχειρότητα και ο μη σωστός προγραμματισμός της 9ης Γιορτής Καρατζοβίτικης Πιπεριάς Γαρεφείου , τόσο από τη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας ,όσο και από τον πρόεδρο του συλλόγου Γεωργίου Χρήστο ,αλλά και από την απαξιωτική συμπεριφορά του Δημήτρη Μπίνου ως προς την τοπική κοινότητα Γαρεφείου ,  ώθησαν τους κατοίκους να τους γυρίσουν τη πλάτη.


Είναι γεγονός πως ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος ,ο στενός συνεργάτης και συγγενής του Γεωργίου Χρήστος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας , αγνόησαν τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας  , οι οποίες θα έδιναν ώθηση στην ανάπτυξη του Γαρεφείου κι επιδόθηκαν σε προσωπικές επιλογές , για να εξυπηρετήσουν τα καπρίτσια τους  και τον εγωισμό τους .
Γιορτή '' ΠΙΠΕΡΙΑΣ '' χωρίς πιπεριές δεν γίνεται !!! 
Η επιλογή του χρόνου υλοποίησης της γιορτής μήνα Οκτώβρη ,πέρα για πέρα λάθος !!!
Δεν μπορείς να ανακοινώνεις εκδήλωση και να την πραγματοποιείς σε τρεις μέρες.
Δεν μπορείς να παίζεις με μια δυναμική ποιοτική παραγωγή , όπως είναι το Κόκκινο Πιπέρι και την Καρατζοβίτικη Πιπεριά Γαρεφείου .

Με αυτή τη συμπεριφορά υπονομεύεις  το κόπο των παραγωγών !!!


6 σχόλια:

  1. τελικα ολοι σε εχουν γραμμενο ρε ντουλιο ασχολησου με τιποτε αλλο.ουτε ενα σχολιο ρε φιλε μα τιποτε.παρε καμια διφιμηση για κανενα εικοσαρακι και ασε τη δημοσιογραφια για αλλους.εισαι και φτηνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ; ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ...

      Διαγραφή
  2. αλλες διο θητιεσ δημαρχος ο μπινος θα παθετε τη πλακα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα τα λεει το αρθρο,γραψανε ολο το χωριο στα παλια τους τα παπουτσια ,επειδη μερικοι ειχαν αλλες κοινωνικες υποχρεωσεις!και το πιο σημαντικο εκεινη την ημερα τελουνταν 3 μνημοσυνα εκ των οποιων τα 2 ηταν νεων ανθρωπων κανενας σεβασμος ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναψηφίστε τους! Αποδείξτε εκεί στο Γαρέφι ότι έχετε όντως μυαλό αμοιβάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΔΗΣΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ -ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή