Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Επιθεώρηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της ΘεσσαλονίκηςΑποτέλεσμα εικόνας για Επιθεώρηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της ΘεσσαλονίκηςΕπιθεώρηση των εργασιών για την κατασκευή ενός από τα σημαντικότερα σύγχρονα έργα δημόσιας υγείας στη Θεσσαλονίκη, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στις 11.00’ το πρωί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Δημήτρη Χατζηβρέττα, θα συναντηθεί
με τη Διοίκηση του νοσοκομείου και ακολούθως θα επισκεφτεί τόσο τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, την κατασκευή της οποίας χρηματοδότησε η Περιφέρεια, όσο και την υφιστάμενη πτέρυγα των χειρουργείων την ανακατασκευή της οποίας επίσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Για όσους θελήσουν να καλύψουν δημοσιογραφικά την επιθεώρηση, το σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του νοσοκομείου εντός της Πανεπιστημιούπολης (Στίλπωνος Κυριακίδη 1). Ώρα συνάντησης 11.00’ το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου