Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Δημήτρης Γιάννου Δήμαρχος Έδεσσας : «Γιάννη μου το μαντήλι σου γιατί το’ χεις λερωμένο…»

Απάντηση του Δημάρχου Έδεσσας στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη 
Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Γιάννου Δήμαρχος ΈδεσσαςΚύριε Βουλευτά Γιάννη Σηφάκη, Σου μένουν λίγες πλέον ώρες για να συνειδητοποιήσεις το τι πας να κάνεις εις βάρος της ίδιας σου της πατρίδας. Φυσικά η μη Μακεδονική σου καταγωγή δεν θα ελαφρύνει καθόλου τη θέση σου…
Μεταξύ των πολλών άλλων, αναφέρεις ορθά ότι ο Δήμος Έδεσσας πήρε πολλά έργα. Μάθε λοιπόν
ότι ο Δήμος Έδεσσας ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει το αυτονόητο, όπως θα έπρεπε να παίρνουν και οι αγρότες μας, οι οποίοι δυστυχώς πρέπει να γίνονται ζητιάνοι για να έχουν αυτό που δικαιούνται! Εκτός βέβαια, εάν θεωρείς ότι για να παίρνει κάποιος ότι δικαιούται θεσμικά πρέπει να έχει «μπάρμπα στην Κορώνη».
Συγχέεις φυσικά το προσωπικό με το πολιτικό, γιατί εγώ δεν αναφέρομαι πότε επί προσωπικού, αλλά πάντα ευρύτερα πολιτικά.
Για τον πολιτικό μου χρόνο θα αποφασίσουν οι συμπολίτες μας, όπως και για τον δικό σου που μπορεί να αποδειχθεί μικρότερος, εκτός εάν ασπάζεσαι τις ιδέες του συντρόφου σου Κυρίτση, περί πολιτικής ανωμαλίας. Οι συμπολίτες μας ξέρουν ή μάλλον τώρα μαθαίνουν, αφού σε είδαν να σκίζεις μνημόνια και να κάνεις πράξη τα συνθήματα «Έξω οι βάσεις» και «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»!

Έστω και την ύστατη στιγμή εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός - αν και το κόμμα σου δεν έχει το Θεό του - να κάνεις το πατριωτικό σου καθήκον για να μπορείς στα καφενεία της Πέλλας να λες και κανένα τραγούδι, που ομολογώ ότι σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον έχεις ταλέντο.
Εγώ πάντως φιλικά σου αφιερώνω το δημοτικό τραγούδι «Γιάννη μου το μαντήλι σου γιατί το’ χεις λερωμένο…».

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας




1 σχόλιο: