Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Συνάντηση Ασβεστόπουλου Τάκη με Γεωργία Αμπάρη !!

Το  ΄΄  Φλιτζάνι   ΄΄ , είδαν σήμερα ο Τάκης Ασβεστόπουλος και η Γεωργία Αμπάρη σε καφέ της Αριδαίας .Στόχος τους να δουν τι μέλη γενέσθαι  με τα δημοτικά δρώμενα της Αλμωπίας .
Κάτι φαίνεται να ετοιμάζουν , αφού ο Τάκης
Κάτι φαίνεται να ετοιμάζουν , αφού ο Τάκης
μένει μόνιμα στην Έδεσσα και δεν ήρθε στην πόλη μας μόνο για καφέ .Σε κάθε περίπτωση η απόφαση των τριών εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων μαζί με την Κατερίνα Μπαγκή ,σαφώς και αλλάζει ισορροπίες .
Με τις αλλαγές των συνενώσεων σε μητροπολιτικούς δήμους στις επόμενες δημοτικές εκλογές  η απόφαση θα είναι
Με τις αλλαγές των συνενώσεων σε μητροπολιτικούς δήμους στις επόμενες δημοτικές εκλογές  η απόφαση θα είναι ΄΄  ή συμμετέχουμε ή απέχουμε οριστικά ΄΄ .


5 σχόλια:

  1. Ας πάει έδεσα νά κατέβει αφού εκεί μένει ό κύριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εσεις εδω ησασταν και δεν πατουσατε στα δημοτικα συμβουλια ,ο κυριος Τακης ηταν απο τους πιο συνεπεστερους δημοτικους συμβουλους και μαλιστα με ουσιαστικες προτασεις -οχι σαν καποιον αλεξιπτωτιστη που θελει και αρχηγια ...

      Διαγραφή
    2. Αν διατάξει ο Σηφακης θα κατέβει ο κ Τάκης με τον Χατζηδημητρίου.. Κ ποιες ήταν οι προτάσεις του???

      Διαγραφή
  2. Ήταν μάλλον σε πολύ σκοτάδι άλωστε και η ώρα 11:23 και αυτά που συμβαίνουν στο φώς δεν τα ανακαλύπτει. Το μόνο εύκολο είναι να ρίχνει κανείς λάσπη. Η παροιμία λέει ότι πέτρα ρίχνεις στα καρποφόρα δένδρα τα άλλα σημασία δεν τα δίνεις. Ευτυχώς υπάρχουν βίντεο και τα 5 χρόνια μπορούμε να ανακαλύψουμε ποιος ήταν παρών , ποιός ήταν απών , τι ψήφισε ο κάθε δημοτικός σύμβουλος (δείτε μεγάλοι λασπολόγοι) ποιοί ψήφισαν για παράδειγμα την αύξηση των λογαριασμών του νερού, ποιοί απουσίαζαν , ποιοί μιλούσαν και βέβαια τι έλεγαν , πως ενώ έφυγαν τόσοι σύμβουλοι από τον Δήμαρχο έπερνε την πλειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια ;;; Ας ανοίξει επιτέλους σοβαρά ο σωστός διάλογος Για τον 11:23 και 7:15 μάλλον έχουν προσωπικό πρόβλημα και δεν είναι αντικειμενικοί ας μη τους λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Πολίτης που είμουνα στις κερδίδες σε πολλά συμβούλια και έχω προσωπική άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν γράφεις επώνυμα και να καταγγείλεις όλα αυτά που λες , αφού υπάρχουν πρακτικά οπότε δεν θα έχεις και πρόβλημα..

      Διαγραφή