Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

΄΄ Ενωμένοι για την Καρέκλα της Αλμωπίας !!!  ΄΄

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες σακη χατζηδημητριου αλμωπιας
Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες δημαρχου αλμωπιας
Η δήλωση του απερχόμενου δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη για το τι θα πράξει ο ίδιος και κάποια ερπετά ,κάθε άλλο παρά τιμητική είναι τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτούς που προσπαθούν να εξασφαλίσουν καρέκλα ,γλείφοντας εκεί που έφτυναν μέχρι προχθές .

Είδαμε τον  Χατζηδημητρίου  να αποκαλεί τον Μπίνο ανίκανο να συνεργασθεί , διότι διέλυσε έναν συνδυασμό .
Τονίζοντας πως θα συνεργασθεί με άλλους δημοτικούς συμβούλους άλλων συνδυασμών και πολιτικών χώρων, όταν με τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους αδυνατούσε  να συνεργασθεί ;
Επίσης τον Δημήτρη Μπίνο να αποκαλεί τον Χατζηδημητρίου ούτε λίγο ούτε πολύ ΣΥΡΙΖΑ που τώρα όμως θέλει συνεργασθεί   μαζί του για το καλό της ΄΄ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΄΄.Θέλει την Προεδρία των Λουτρών για το ίδιο και την ΔΕΥΑ για τον μικρό ...
Το σύνθημα του Δημήτρη Μπίνου ΄΄Ενωμένοι για την Καρέκλα ΄΄  ,είναι ουσιαστικά αυτό που διαμηνύει με την σημερινή του δήλωση
.



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την επόμενη τετραετία. Τον Δήμαρχο που θα διαχειριστεί με μεγάλη προσπάθεια την ιδιαίτερη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου οι 27 έδρες είναι ισόρροπα μοιρασμένες και δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα θα χαράξει την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου συμβάλλοντας με την προσωπικότητά του στη σύνθεση όλων των δυνάμεων και των τάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας. Μήνυμα συνεργασίας ,για να μπορεί να διοικηθεί ο τόπος μας. Ο νέος νόμος στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα, μια άλλη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου η διάθεση για προσφορά πηγαίνει «χέρι με χέρι» με τη διάθεση και την ικανότητα για συνεργασία.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να διαλέξουν Δήμαρχο, που να μην διέπεται από αλαζονεία, ρεβανσισμό και στείρα πικρία αλλά να μπορεί να συνεργάζεται , να εμπνέει και να ενώνει. Πρέπει να πάμε μπροστά στην επόμενη μέρα, να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στα πολλά και πολλές φορές δύσκολα προβλήματα.

Ο συνδυασμός μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», κατά την τρέχουσα πενταετία εφάρμοσε ως Δημοτική Αρχή την πολιτική της, βελτιώνοντας μέσα από αυτή την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και προεκλογικά κατέθεσε με σεβασμό και αγάπη για τον πολίτη την πρότασή της με πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς δράσης.

Είμαστε εδώ μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στις 1/9/2019, να ολοκληρώσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους, να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας στην εποχή του «Κλεισθένη» και να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα, που δημιουργούνται στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, για τα οποία είχαμε μιλήσει και αντιδράσει μέσα στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεδομένων της καθημερινότητας του πολίτη.

Πάμε λοιπόν μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας!!

5 σχόλια:

  1. Μπινακο εγινες ξεφτυλα καημενε σε λιγο θα σε φτυνει ολος ο κοσμος ,αλλα ξεχασα εσεις οι μορφωμενοι πηγαινεται πακετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ...8 ΚΑΙ 6 - 3 = 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε χατζηδημητριου εμεις φυγαμε από τον Μπινο ΚΙ εσυ τον εβαλες στο σπίτι μας ;
    ΑΣΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ .. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη ξεχνάς πολλυ γρήγορα ξέχασες στο τιμπειτ που ο χατζημημητριου σε είπε ανίκανο να διοικήσεις. Πως είναι δυνατόν εσύ να κάνεις δήλωση και να κλείνεις την συνέντευξη με το σύνθημα του Σάκη. Ντροπή σου , κράτα την θέση που πρέπει , γιατί έρχονται και Βουλευτικές εκλογές
    Το αποτέλεσμα είναι γνωστό μην βάζεις εμπόδια. Ας πάρουν θέση οι βουλευτές του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες ρε φίλε μου. Ξέρεις τι θα πει ΚΑΡΕΚΛΑ. Και να σε φτύνουν εσύ θα λες βρέχει. Πάρε παράδειγμα από το καμμένο και τις άλλες τις θείτσες που πούλησαν το κράτος τους και την ψυχή τους για την εξουσία.. Δυστυχώς κάτι τέτοιοι μας διοικούν. Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή