Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δύσκολες στιγμές για τον Δημήτρη Μπίνο ...έχει κλειδώσει σταθερά την τέταρτη θέση


Μετά την παταγώδη αποτυχία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΄΄ Η Αλμωπία της Καρδιάς μας ΄΄, ο Δημήτρης Μπίνος επιχείρησε  χθες το βράδυ στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας  ,να αναστρέψει το βαρύ κλίμα και την ελεύθερη πτώση στην οποία βρίσκεται το πολιτικό διμηνίτικο συνονθύλευμα , με ειδικούς συμβούλους και άλλα τερτίπια , να περισώσει με λίγα λόγια την διαφαινόμενη πολιτική συντριβή της 26 Μαϊου 2019 .
Τουλάχιστον να την περιορίσει σε μια πιο αξιοπρεπή ήττα
,διότι όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής έχει κλειδώσει σταθερά την τέταρτη θέση στην σειρά εκλογής των συνδυασμών στην Αλμωπία .
Χθες το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ,ενώ ήταν να μιλήσει έξω από το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας  στις σκάλες της εισόδου προς τους συνεργάτες ,τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σε πλήθος κόσμου σε περίπτωση που είχε αθρόα προσέλευση , βλέποντας την απογοητευτική εικόνα έξω από το Ξενιτίδειο να μην υπάρχει κόσμος ,αποφάσισε να μιλήσει στην αίθουσα του Ξενιτίδειου ,προκειμένου να αποφύγει για μια ακόμη φορά το διασυρμό .
Κι αυτό βέβαια δεν κατάφερε να το πετύχει ,αν αναλογιστεί κανείς τους υποψηφίους περιφερειακούς Συμβούλους , Δημάρχους και πολιτικούς φίλους εκτός Αλμωπίας,  σε συσχετισμό με τις άδειες θέσεις που υπήρχαν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους .
Έτσι περιορίστηκε σε εξαγγελίες έργων εκατομμυρίων , τα οποία θα γίνουν στο μέλλον και εάν τελικά ενταχθούν σε προγράμματα και χρηματοδοτηθούν τελικώς ,αλλά και στα πεπραγμένα της δημαρχιακής του θητείας .

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ POZAR NEWS.GR ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ -ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε διεύθυνση και ώρα. Το όπλο θα το διαλέξουμε μαζί. Α, και να υπάρχουν μάρτυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή