Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ανακάλυψε την Αλμωπία ο Μπίνος Δημήτρης


Τέσσερα χρόνια έκοβε βόλτες με συριζέους βουλευτές ,τον στήριξαν δημοτικοί σύμβουλοι όταν από ανικανότητα εκτίμησης προσώπων και λάθος επιλογών ,διέλυσε την δημοτική Παράταξη της Καρδιάς του .
Τώρα ανακάλυψε ότι οι ίδιοι άνθρωποι πήγαν σε διαφορετικούς συνδυασμούς όχι στον δικό του και ενοχλήθηκε .
Πατριώτης δεν είναι αυτός που λασπολογεί τους άλλους ανθρώπους για να επιπλεύσει ο ίδιος .
Μάλλον σάπιο κούτσουρο ή φελός που τον παρέσυρε το τσουνάμι  της κοινωνίας της Αλμωπίας και το πέταξε στα αζήτητα . 
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πέλλας Συριζα
το οποίο επιλεκτικά στέλνει τις ανακοινώσεις του όπως και του ΚΙΝΑΛ, προς το τύπο λέει το αυτονόητο .Επειδή αδυνατεί να συνθέσει κομματικούς συνδυασμούς ,θα στηρίξει πρόσωπα .
Λες μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό .
 Αναλυτικά η  ανακοίνωση Του Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πέλλας :
Σχετικά με ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ  ανεξάρτητων δημοτικών παρατάξεων στους Δήμους του Νομού Πέλλας, το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πέλλας δηλώνει τα εξής:
  1. Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν σε ανεξάρτητες και υπερκομματικές δημοτικές παρατάξεις σε όλους τους Δήμους του Νομού Πέλλας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας στηρίζει πρόσωπα που συμμετέχουν σε διάφορα ψηφοδέλτια χωρίς ευθείες κομματικές αναφορές.
Στους 4 Δήμους του νομού μας όλα τα δημοτικά σχήματα έχουν ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους.
  1. Τα μέλη, οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι προοδευτικοί πολίτες έχουν κρίση και θα στηρίξουν ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και έχουν την ικανότητα να προσφέρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
  2. Η Ν.Ε. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν προοδευτικούς συνδυασμούς στη βάση των διεργασιών και των προγραμματικών συγκλίσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τοπικές κοινωνίες. Στη δική μας αντίληψη για την Αυτοδιοίκηση, είναι εντελώς ξένες οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις κομματικών χρισμάτων σε συνδυασμούς και η προσπάθεια καπελώματός τους.
  3. Καλούμε τους πολίτες ανεξάρτητα από πολιτική και κομματική τοποθέτηση να υπερψηφίσουν συνδυασμούς και  πρόσωπα με βάση τις προοδευτικές προγραμματικές τους θέσεις.
Έδεσσα 13-5-2019
Από το Γρ. Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΣΥΡΙΖA

1 σχόλιο:

  1. Η θέσις των παρ' ημίν πολιτευομένων πολύ ομοιάζει την των αυτοκρατόρων της βυζαντινής Ρώμης, οίτινες προς κατάληψιν του θρόνου συνεμάχουν μετά Φράγκων, Τούρκων και Βουλγάρων, εις ους αυτοί τε και οι υπήκοοι αυτών επλήρονον έπειτα λύτρα. Απαραλλάκτως και οι ημέτεροι φατριάρχαι, προς σχηματισμόν ή ενίσχυσιν κόμματος, εστρατολόγουν μισθοφόρους, ους επλήρονον διά δημοσίων χρημάτων, ήτοι διά θέσεων περιττών. Επίκαιρος τελικά ο Εμμανουήλ Ροϊδης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή