Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Υποψήφια βουλευτής Πέλλας με το ΚΙΝΑΛ, Κική Παπαδάκη : Μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΙΚΗ
Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, για να πάει η χώρα σε εκλογές, απορρέει από την συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές.
Δυστυχώς, το πάγιο αίτημα του ΚΙΝΑΛ και άλλων κομμάτων, για τη διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών, έρχεται να επιβεβαιωθεί καθυστερημένα, σε στιγμές που αυτή η χώρα χρειάζεται πραγματικά νέες δυνάμεις, οι οποίες θα μπορούν να εγγυηθούν ένα αισιόδοξο μέλλον για τους πολίτες.
Το Κίνημα Αλλαγής , επανέρχεται δυναμικά στην πολιτική σκηνή του τόπου μας
, μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας στον ελληνικό λαό, τονίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αποτελεί ίσως την πιο αξιόπιστη πολιτική δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα μπροστά.Με ιστορικά πρόσωπα, που παρέμειναν σταθερά στις ιδεολογικές τους θέσεις, αλλά και με πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία επιθυμούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που μας αφορούν.
Οι θέσεις μας, απέναντι στα σημαντικά προβλήματα του τόπου, ήταν καθαρές και υπέρ της κοινωνίας που αναζητά τον κύριο εκφραστή της στα οράματά της.
Εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, καθήκον όλων μας, είναι να μεταφέρουμε στους πολίτες με απόλυτο ρεαλισμό, τις θέσεις μας που αφορούν την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και τον χειρισμό όλων εκείνων των θεμάτων που πρέπει να οδηγήσουν την πατρίδα μας μακριά από τα αδιέξοδα, των 4,5 τελευταίων χρόνων.
Οι εκλογές είναι κοντά. Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στις επάλξεις, δίνουμε τον αγώνα, για καλύτερες μέρες, για να μην ξαναζήσουμε το χτες που μας οδήγησε ως εδώ, για να κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους αυτούς που πιστεύουν στο μέλλον, με καθαρές πολιτικές δυνάμεις στο πλάι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου