Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΑΑΑΧ ΒΡΕ ΜΠΙΝΟ ...ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕΣ !!!!

Δημήτρης Μπίνος: «Όλα στο φως! Με Εφιάλτες και αποστασίες δεν μπορεί να διοικηθεί ο Δήμος»


Δείτε το βίντεο

Παρόν δήλωσε και την επόμενη μέρα ο Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέλλα Τηλεόραση και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο μια χλιαρής αντιπολίτευσης, αλλά θα έχει ενεργώ συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια και στην ίδια την κοινωνία.

«Εμάς ο στόχος μας δεν είναι να μη δημιουργήσουμε προβλήματα στον κ. Μπάτση, ο στόχος μας είναι να μη δημιουργήσουμε προβλήματα στον τόπο μας. Εμείς εκλεχτήκαμε για να υπηρετούμε τον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Μπίνος. Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει ο νέος Δήμαρχος να προσπαθήσει να μην είναι όμηρος των δικών του ανθρώπων, γιατί είναι ολιγομελής η σύνθεση της ομάδας του και αν ο καθένας απαιτήσει μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του, τότε η όλη λογική του Κλεισθένη για συνθέσεις δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί».

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε και στα πλαίσια του νέου νόμου: «Ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι οι όποιες συνεργασίες θα γίνονται σε επίπεδο συνδυασμών και όχι σε επίπεδο προσώπων. Άρα, ούτε με Εφιάλτες, ούτε με αποστασίες μπορεί να γίνει η διοίκηση των Δήμων με τον Κλεισθένη, αλλά μέσα από ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα βασίζονται σε αρχές και αξίες. Αυτό σημαίνει, ότι εγώ όμηρο δεν μπορώ να κρατήσω κανέναν, όμηρος θα είναι ο Δήμαρχος που δεν θα μπορεί να διοικήσει, είτε λόγω των προκαταλήψεων, είτε λόγω των δικών του ανθρώπων».

Ερωτώμενος αν ο ίδιος είναι ανοιχτός σε συνεργασία, ο κ. Μπίνος δήλωσε «όλα στο φως» και πρόσθεσε: «Εγώ χάρηκα το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος επισήμως και με πλήρη διαφάνεια κάλεσε όλους τους αρχηγούς των συνδυασμών και μίλησε μαζί τους για την επόμενη μέρα. Αντίθετα, στο Δήμο μας ακούμε διάφορες φήμες. Όλα αυτά τα φαινόμενα δεν υπηρετούν την επόμενη μέρα έτσι όπως την προέβλεψε ο Κλεισθένης. Για να υπηρετήσουμε το νέο νόμο, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε ευρείες συνεργασίες. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεμονωμένες μεταγραφές». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου