Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Μιχάλης Μέγας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Σκύδρας


Με απόφαση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου,ανοίγει μια καινούργια προσωπική σελίδα, στην μακρόχρονη Αυτοδιοίκητικη μου ζωή.
Η Δήμαρχος μας κα.Ιγνατιαδου, μου εμπιστεύθηκε τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, και αφού την ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη της, δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είμαι αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης, ανταποκρινόμενος με συνεπεια στα καθήκοντά μου!
Επειδή όμως, αποχωρώ από την θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλες και όλους με τους οποίους συνεργαστηκα, πιστεύω με επιτυχία, στα προηγούμενα χρόνια!!
Το έχω πει και στο παρελθόν.
Η αλλαγή αρμοδιοτήτων, είναι μια δοκιμασία δυνάμεων και δυνατοτήτων αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τις διαπροσωπικες σχέσεις.
Χαίρομαι που έχω φίλους και θα χαρώ, αν μελλοντικά μπορώ να τους φανώ χρήσιμος, χωρίς αυτό να σημαίνει υπέρβαση αρμοδιοτήτων.
Σε κάθε περίπτωση, ήμουν και παραμένω ταπεινός εργάτης, στην διάθεση των συνδημοτών και φυσικά της Δημάρχου μας Κατερίνας Ιγνατιαδου!!
Με την πίστη ότι το μέλλον μας ανήκει, για μια Σκύδρα καλύτερη από το χτες, για έναν Δήμο που ξέρει να κοιτάει μπροστά, εύχομαι στους συναδέλφους μου Αντιδημάρχους, στους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καλή θητεία και πάντα επιτυχίες.
Τέλος ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας με τους οποίους έχω την χαρά να συνεργάζομαι!Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα Χαρούλα Γραμματόπουλου υπεύθυνη του τμήματος Κοινωνικης προστάσιας,Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού,για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Με οδηγό την Δήμαρχο μας, είναι βέβαιο ότι η περιοχή μας θα πετύχει τους στόχους της!!
Μιχάλης Μέγας
Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου