Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Σύμπραξη Μπίνου - Χατζηδημητρίου !!!Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας έστειλε σαφές μήνυμα !!!

Μίνι σύσκεψη της
σύμπραξης
Χατζη ..δημητράκη 











                                            Δεν περνούν εκβιασμοί ,συμψηφισμοί και ανταλλαγές θέσεων !!!
Με 15 ψήφους εξέλεξε Πρόεδρο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Βέσκο .
Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους των δημοτικών παρατάξεων του Χρήστου Μπάτση και του Νίκου Παρούτογλου ,υπερψήφισαν την πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας ,ο δημοτικός σύμβουλος Δόντσος Χρήστος και ο Σταύρος Αναστασιάδης .
Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Αναστασιάδης κατέθεσε στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας έγγραφο Ανεξαρτητοποίησης ,από το συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου .
Διαβάστε το έγγραφο που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Αναστασιάδης
.

Στις εκλογές της 26ης Μαϊου οι πολίτες της Αλμωπίας, τους οποίους σέβομαι, τιμώ και ευχαριστώ, με ανέδειξαν με την ψήφο τους Δημοτικό σύμβουλο, προκειμένου να υπηρετήσω τον Δήμο μας. Στο πνεύμα του νέου νόμου, ο οποίος προάγει τις συνεργασίες προς όφελος των πολιτών και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου κ. Χρήστου Μπάτση για συνεργασία, αποφάσισα, με αίσθημα ευθύνης να συνεργαστώ με τον συνδυασμό του και να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκα, όπως ανακοίνωσα και στον επικεφαλής του κ. Αθανάσιο Χατζηδημητρίου τον οποίο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Θα ήθελα ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους , κάνοντας σαφές ότι θα συνεχίσω να εκφράζω τους συλλογισμούς μου, να στηρίζω τις ιδέες μου και να προσπαθώ για το καλό της Αλμωπίας και τα συμφέροντα όλων των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου