Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα μαθητές της Γ Λυκείου Αριδαίας

Μπράβο στα παιδιά από περαστικούς μικρούς και μεγάλους ,για το Στεφάνι που κατέθεσαν στο Ηρώο των πεσόντων στην Αριδαία ,προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κατσίφα .
Δείτε τι μας είπε ένας από τους μαθητές .

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά του Λυκείου μας. Μια όμορφη και ώριμη πράξη για τον μη ζώντα. Είμαστε υπερήφανοι που έχει τέτοια παιδιά ο τόπος μας. Πολλά συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά του Λυκείου μας. Μια όμορφη και ώριμη κίνηση για τον μη ζωντα. Είμαστε υπερήφανοι που έχει τέτοια παιδιά ο τόπος μας. Πολλά συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την πρωτοβουλία ν τιμήσουν τη μνήμη του αγωνιστή Έλληνα πατριώτη που δολοφονήθηκε άγρια απο τους πραιτωριανούς του καθεστώτος Ραμα.Ο Κατσίφας είναι Βορειοηπειρώτης.Η Β.Ήπειρος καθαρά Ελληνική περιοχή παραχωρήθηκε(παρά τις αντίθετες υποσχέσεις)απο τους δήθεν συμμάχους στην Αλβανια υπό τον όρο να τελεί υπο καθεστώς ημιαυτόνομο σαν Ελληνική Εθνική Μειονότητα υπό διεθνή προστασία.Αυτό οι Αλβανικές Ηγεσίες ποτέ δεν το σεβάσθηκαν και η δήθεν ευαίσθητη Διεθνής Κοινότητα σφυρίζει αδιαφορα.Πρέπει να απαιτησουμε από την Ελλην.Κυβερνηση να προστατέψει η ΙΔΙΑ την Εθνική μας μειονότητα της Β.Ηπείρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή