Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Νίκος Παρούτογλου : Τέλος συνεργασίας αν ....


Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος ΠαρούτογλουΣτο επεξηγηματικό κείμενο για την απόφαση  του δρόμου της συνεργασίας ,προτάσσαμε το ξεπέρασμα των παθογενειών του παρελθόντος ,όπως την ασάφεια ,την σύγχυση ,την υποκρισία και την προσποίηση του λαϊκισμού.

Λέγαμε :  

"θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το περιεχόμενο της συνεργασίας θα είναι θεσμικό ,στην βάση αναπτυξιακών και προγραμματικών συγκλίσεων"

Και το εννοούσαμε..

...Σήμερα, με έκπληξη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έλαβα γνώση πως ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,σύναψε ιδιωτικό συμφωνητικό με την κ. Χισκάκη Μελίτα ,εκχωρώντας της , ουσιαστικά , αρμοδιότητες γενικού γραμματέα
.

Ουσιαστικά μια τέτοια ενέργεια ακυρώνει τον πυρήνα της προϋπόθεσης συνεργασίας και ταυτόχρονα θέτει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα και νομιμότητα της ανεύθυνης αυτής πράξης.

Είναι προφανές ότι δεν είχα καμία ενημέρωση ,προφορική ,είτε την κοινοποίηση του ίδιου του εγγράφου.

Θέλω να κάνω σαφές ότι στα ζητήματα αρχών - προσωπικά αλλά και ως ψηφοδέλτιο "Αλμωπία Ψηλά" - δεν διαπραγματευόμαστε ούτε και υποχωρούμε.

Σ' αυτό το κομβικό σημείο δηλώνω, ότι εάν το συγκεκριμένο έγγραφο ,κοινοποιηθεί επισήμως σε μένα τον ίδιο ή στους συνεργάτες μου , τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η απόσυρση από πλευράς μου και των συμβούλων μου από τις θέσεις ευθύνης θα αποτελέσει τη μοναδική διέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου