Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”

Αποτέλεσμα εικόνας για 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” (8-10 Νοεμβρίου 2019) με δικό της πολυθεματικό περίπτερο, έκτασης 160 τ.μ., προωθώντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα των επτά περιφερειακών της ενοτήτων. Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθεί πλήθος δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της περιοχής. Ανάμεσά τους το Πανεπιστήμιο
Μακεδονίας, που θα παρέχει στο κοινό εικονική εμπειρία ξενάγησης στο εικονικό μουσείο για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων.  Επίσης, η “Grow Greek Tourism online” της Google θα ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού για τα ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ.
Ιδιαίτερη προβολή θα γίνει και για το νεοσύστατο γραφείο Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που στοχεύει στην προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας.
Επίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση-παρουσίαση με τίτλο “Aegean Trails-Region of Central Macedonia” και θέμα την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία, σε συνεργασία με την “Aegean Trails”, την “Outline Adventures” και την AEGEAN. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» (Αίθουσα C), από τις 13:00 έως τις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου