Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Γιάννης Κετικίδης Αντιδήμαρχος Αλμωπίας : Θα είμαστε έτοιμοι αρκετά νωρίς στην αρδευτική περίοδο

www.pozarnews.gr: Ορίσθηκαν οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι στο Δήμο ...Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης για την επικείμενη αρδευτική περίοδο του καλοκαιριού .Το POZAR NEWS επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος μας είπε :
΄΄ Έχουμε έτοιμο διαγωνισμό περιμένουμε την έγκριση της αναμόρφωσης από την περιφέρεια και θα το προκηρύξουμε μέχρι τις 15 Μαΐου όποτε θα είμαστε έτοιμοι αρκετά νωρίς στην αρδευτική περίοδο. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε το γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή ουδέποτε πραγματοποίησε
το 2019 συντήρηση αρδευτικών γεωτρήσεων. Είναι στα πλαίσια του «αποθεματικού» που μας παρέδωσε!! Εμείς όμως οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες 2 συνεχόμενων ετών ως προς τις βλάβες. Και θα τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο΄΄.

4 σχόλια:

  1. Στο Γαρεφι εχουμε δυο γεωτρησεις καμμενες και μια υδατογεφυρα γκρεμισμενη ως προικα απο τους ημετερους. για να σας δω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γλυκουλη ξεχνας οτι ειναι δικα σου περισινα σκτα ,μην τα ριχνεις στους σημερινους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γλυκουλη μαλλον δε ξερεις την ετοιμολογια της λεξης ημετερος. σου παραθετω την ετυμολογια

    ημέτερος, ημέτερη & ημετέρα, ημέτερο

    (λόγιο) δικός μας
    (λόγιο) που είναι άνθρωπός μας, που ανήκει στους φιλικά προσκείμενους σε μας ή στους οπαδούς μας, κι ως εκ τούτου ενδεχομένως και αναξιοκρατικά τον ευνοούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κετικιδης μας εκαψες 2019 εάν το ξανακάνεις το 2020 στο ριζοχωρι. Τότε ετοιμάσου να καείς εσύ. Γλυκούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή