Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ. Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Κέντρο Υγείας Αριδαίας - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά και βοήθεια σας, στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλο αυτό το  διάστημα, λόγω της πανδημίας Covid-19.
Με την δική σας αλληλεγγύη, από την πρώτη στιγμή, και την μεγάλη αστέρευτη εθελοντική προσφορά σας, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί στον δύσκολο αγώνα μας.
Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας,
να συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους μας, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας.
Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η προσφορά αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.
Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτήν μας την προσπάθεια, με υψηλό αίσθημα συνεισφοράς, υπήρξαν πολλοί. Εμείς με την δίκη σας δύναμη και στήριξη μπορούμε να σταθούμε δυνατοί και αλώβητοι! Οι συνάνθρωποι μας, μας θέλουν δίπλα τους ακούραστους μαχητές και πάνω από όλα ψύχραιμους.
Απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας στους:
·         Μπίνο Δημήτριο και Χατζηγιαννάκη Αναστασία, εκπαιδευτικοί,
·         Ζέρζη Πέτρο, Μηχανές Γραφείου, Εκτυπωτές, αναλώσιμα,
·         Πολυξενίδης Μιλτιάδης, Βιοτεχνία Χάρτου,
·         Πουσίνη Χρήστο, Συνεργείο Αυτοκινήτων,
·         Μάρκου Μαρία, Φαρμακείο,
·         Ανστασιάδου Κασσιανή, Ιατρός ΩΡΛ,
·         Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος, Βιοτεχνία καλυμμάτων,
·         Γερεμτζές Χάρης, εθελοντική ομάδα Covid-19,
·         Καμπάταγη Καλλιόπη, ομάδα εθελοντών.
Ο αγώνας είναι μεγάλος, αλλά με οργάνωση, υπομονή και βοηθό τον χρόνο, θα συμβάλουμε όλοι να τελειώσει η προσπάθεια, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για όλους μας,  για τον τόπο μας, για την Ελλάδα μας.  
Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας, και ευχόμαστε το ανέσπερο φως της Αναστάσεως να φωτίζει πάντα την ζωή σας και να ζεσταίνει την καρδιάς σας:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!  
&
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου