Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ασβεστόπουλος Δημήτρης :Στον αέρα η αρδευτική περίοδος στο Δήμο Αλμωπίας !!!

www.pozarnews.gr: Με Σάκη Χατζηδημητρίου Υποψήφιοι Δημοτικοί ...
Αφού μας ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστόπουλος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο Αλμωπίας για την αρδευτική περίοδο.

"Πολλές αρδευτικές γεωτρήσεις παραμένουν με βλάβες, τα αρδευτικά δίκτυα δεν έχουν συντηρηθεί, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η εγκατάσταση συνεργείου επισκευής και συντήρησης των γεωτρήσεων. Επιπροσθέτως οι υδρονομείς ακόμα δεν έχουν ορισθεί. Οι τελευταίες βροχοπτώσεις έκρυψαν τις καθυστερήσεις της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα της άρδευσης. Ελπίζω η Δημοτική Αρχή να λύσει εγκαίρως τα παραπάνω προβλήματα και η παραγωγική περίοδος που ακολουθεί να κυλήσει ομαλά για τους αγρότες
"

Συνεχίζοντας τόνισε "και στην προηγούμενη δημοτική περίοδο και στην τρέχουσα εντοπίζαμε και αναφέραμε την ανάγκη ετοιμότητας για την αντιμετώπιση της αρδευτικής περιόδου ήδη από τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, με συγκεκριμένες προτάσεις προς αξιολόγηση και υλοποίηση.
Αντί της επεξεργασίας και αποδοχής κάποιων εκ των προτάσεων μας, η Δημοτική Αρχή ολιγωρεί κρυπτόμενη υπό του κορωνοϊού. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κορωνοϊός αποτελεί το μέγιστο πρόβλημα, μα όχι και το μοναδικό.
Εύχομαι η υγειονομική κρίση να λήξει το συντομότερο και να μας βρει όλους δυνατούς."

4 σχόλια:

  1. στο γαρεφι υπαρχουν δυο καμμενες γεωτρησεις κ μια γκρεμισμενη υδατογεφυρα. τι θα κανει ο κυριος μπατσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταιριαζει απολυτα η διαφημιση ΄΄ ντοματες έχετε ; Εχουμε ... Τι περιμενεις ; Το καλοκαίρι ...
    ΑΗΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή