Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Στάθης Φουντουκίδης : Ένας χρόνος με τον Κυριάκο Πρωθυπουργό, ένας χρόνος με κυβέρνηση την ΝΔ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Stathis Fountoukidis, άτομα στέκονται και κουστούμι
Αν και τόσο πρόσφατο είναι φανερό ότι κάτι έχει αλλάξει για τα καλά. Έχουν γίνει μέσα στο χρόνο αυτό τόσα πολλά, σε όλους τους τομείς, ενώ έχουν μπει οι βάσεις για να γίνουν ακόμα περισσότερα.
Μια χώρα «μαύρο πρόβατο» για τους εταίρους και τον διεθνή παράγοντα μεταμορφώθηκε σε χώρα παράδειγμα προς μίμηση. Μια χώρα φοβική όρθωσε το ανάστημά της στην κρίση του Έβρου. Μια χώρα με προβλήματα υποδομών και διαδικασιών χειρίστηκε την υγειονομική κρίση με υποδειγματικό τρόπο. Έγιναν τεράστια βήματα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκκίνησαν εμβληματικές επενδύσεις, τρέξαμε με χίλια χωρίς να χαθεί η επαφή με τον πολίτη, η αλληλεγγύη στους ασθενέστερους, η μέριμνα για τον αγροτικό κόσμο.
Είχα την τιμή να συμμετέχω στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ξεκίνημα, τις εσωκομματικες εκλογές που έλαβε την εντολή από τον κόσμο της ΝΔ να μας πάει μπροστά ως κόμμα, ως υποψήφιος βουλευτής στις εθνικες εκλογές που έλαβε την εντολή από τους Έλληνες να μας πάει μπροστά ως χώρα και στη συνέχεια ως Γενικος Συντονιστής του Μητρώου Στελεχών του τομέα πολιτικής υποστήριξης για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, φιλελεύθερο κόμμα.
Προσωπικά δεν σταμάτησα να μεταφέρω το μήνυμα της ΝΔ στον νομό μετεκλογικά, προσπαθώ να κρατώ την επαφή μαζί σας συνεπής με την υπόσχεση που σας έδωσα ότι δεν θα με βλέπετε μόνο πριν τις εκλογές αλλά και μετά.
Νιώθω περήφανος που ήμουν στην σωστή πλευρά της ιστορίας, που επέλεξα να στηρίξω έναν γνήσιο μεταρρυθμιστή, που μπορώ να κοιτάζω όλους εσας, τους συμπολίτες μου στην Πέλλα, στα μάτια.
Εγιναν πολλά, θα κάνουμε ακόμα περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου