Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Διονύσης Σταμενίτης: «2ο τμήμα απονομής συντάξεων για το Νομό Πέλλας στο κατάστημα ΕΦΚΑ Γιαννιτσών»


Με απόφαση του Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Χάλαρη 7 υπάλληλοι του καταστήματος ΕΦΚΑ Γιαννιτσών θα ακολουθήσουν ειδική εκπαίδευση στις κεντρικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να στελεχώσουν το νέο τμήμα απονομής συντάξεων στα Γιαννιτσά.

Με την απόφαση αυτή δρομολογείται η δημιουργία του τμήματος απονομής συντάξεων στην πόλη των Γιαννιτσών, το δεύτερο για το Νομό Πέλλας μετά από αυτό στην πόλη της Έδεσσας και υλοποιείται

το αίτημα που είχε καταθέσει στο Διοικητή του ΕΦΚΑ ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Διοικητή.

Σύμφωνα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τοπικού καταστήματος η δημιουργία και δεύτερου τμήματος απονομής συντάξεων στο Νομό Πέλλας θα λειτουργήσει θετικά προς δύο κατευθύνσεις, πρώτον προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και τη μείωση του χρόνου απονομής και δεύτερον, προς την αποσυμφόρηση του τεράστιου όγκου εργασίας για τους υπαλλήλους του τμήματος της Έδεσσας.

Αναφορικά με τη θετική αυτή εξέλιξη ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Η δημιουργία δεύτερου τμήματος απονομής συντάξεων στο Νομό Πέλλας ήταν ένας στόχος που είχε τεθεί αμέσως μετά τη δημιουργία του πρώτου τμήματος και της αποκέντρωσης των υπηρεσιών. Από πλευράς μου είχα θέσει το αίτημα από την πρώτη στιγμή στο Διοικητή του ΕΦΚΑ. Πράγματι ο κ. Χάλαρης είχε αναγνωρίσει το δίκαιο του αιτήματος και σήμερα προχωράμε στην υλοποίηση του. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο Νομό Πέλλας με γνώμονα την καλύτερη, γρηγορότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων πολιτών της περιοχής».

Εδώ μπορείτε να δείτε την ενημέρωση για τη συνάντηση του Φεβρουαρίου: https://stamenitis.gr/efka-pella-stamenitis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου