Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

              Σύμφωνα με διευκρινιστική οδηγία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που παραλάβαμε το μεσημέρι της Παρασκευής, με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους τη Δευτέρα 14-09-2020 οι μαθητές /τριες θα προσέλθουν στο σχολείο  στις 08:15, με μάσκες και τις τσάντες τους, τηρώντας τις δέουσες αποστάσεις και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού. Κατά την είσοδό τους στο σχολείο θα οδηγούνται στον χώρο της αυλής που προσδιορίστηκε για κάθε τάξη και στη συνέχεια στις τάξεις τους, από το  προσωπικό του σχολείου.
              Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11:15 π.μ στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών (μαθητές Α τάξης), χωρίς την παρουσία γονέων και κηδεμόνων. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας όπου θα παρευρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές και εκπαιδευτικοί .
              Μετά τον αγιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες,  αφού παραλάβουν τα βιβλία τους και ενημερωθούν για την ορθή χρήση της μάσκας, θα αποχωρήσουν από το σχολείο  ανά τάξη. Η αποχώρηση των Α’ Β’ Γ’ τάξεων θα γίνει από την   Δυτική πύλη και των Δ’ Ε’ ΣΤ’ τάξεων από την Νότια πύλη προς αποφυγή συγχρωτισμού.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και την έξοδο από το σχολείο καθώς και κατά την παραμονή στις αίθουσες διδασκαλίας.
               Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να κρατήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο  και κατά την αποχώρηση των μαθητών.

                Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
                                                  Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους.

                                                                                                       Ο Διευθυντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου