Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Εμπλοκή του Ιωάννη Μελά Βουλευτή της ΝΔ σε παράνομη λειτουργία Swingers Club! Έγινε άρση της ασυλίας του!

 




Η εμπλοκή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε παράνομη λειτουργία swingers club στον Πειραιά απασχόλησε την Τετάρτη τη Βουλή, όπου ήρθαν στοιχεία για κρυφά δωμάτια και κρεβάτια στο… πατάρι νυχτερινού κέντρου, για την ικανοποίηση των ερωτικών ορέξεων ζευγαριών.

Πρόκειται για τον βουλευτή Α’ Πειραιά της

Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Μελά, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται σε δικογραφία που αφορά την παράνομη λειτουργία swingers club, (χώρος ανταλλαγής ζευγαριών) από το 2014 και για τρία χρόνια.

Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή έπειτα από αίτημα της Εισαγγελικής Αρχής Πειραιά για άρση της ασυλίας του, το οποίο εγκρίθηκε από 276 βουλευτές και έτσι ο συνάδελφός τους θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του.

Κατά το επίδικο διάστημα, ο νυν βουλευτής Ι. Μελάς ήταν αντιδήμαρχος Προσόδων & Εμπορίου και πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Πειραιά επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη.

Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά σχετικά με τη λειτουργία του swingers club αλλά και τις τυχόν πράξεις ή παραλείψεις του κ. Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου