Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τέλη Κυκλοφορίας : Πιθανή παράταση προθεσμίας της πληρωμής τους

 

ΙΧ: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο από 4 Μαΐου - Sputnik Ελλάδα



Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας λόγω των νέων δεδομένων που έχει δημιουργήσει το δεύτερο καθολικό lockdown.

Kύκλοι του υπουργείου Οικονομικών δήλωσαν πως το θέμα των τελών κυκλοφορίας θα εξεταστεί το προσεχές διάστημα και πως δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές

αποφάσεις. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η νέα κατάσταση που έχει δημιουργήσει η καραντίνα επιβάλλουν να δοθεί παράταση στην πληρωμή. Με δεδομένο πως αρκετοί εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή και από την άλλη θα πρέπει να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού στις εφορίες για κατάθεση πινακίδων, θεωρείται μονόδρομος να παραταθεί η ημερομηνία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Εν τω μεταξύ αναρτώνται τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021 στο taxisnet. Τα ποσά δεν θα μεταβληθούν σε σχέση με τα αντίστοιχα περυσινά ενώ οι οδηγοί θα μπορούν να τα εκτυπώσουν είτε κάνοντας χρήση των κωδικών πρόσβασης στο σύστημα taxis είτε με τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου