Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Διανομή προϊόντων με αναδιανομή προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στην ολοκλήρωση των διανομών προϊόντων με αναδιανομή προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ)

Η διανομή θα αρχίσει με τους ωφελούμενους

του Δήμου Πέλλας και θα ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους του συνόλου των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.

Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας η διανομή θα γίνει κατ’ οίκον  έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία , κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου ως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020, κατά τις ώρες  09:00 –17:00. 

Πρόκειται για αναδιανομή προϊόντων τα οποία δεν έχουν παραληφθεί στις τακτικές διανομές από τους δικαιούχους, η δε  διάθεση τους θα γίνει «εξατομικευμένα» με κριτήριο τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Κατά την παραλαβή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ τα ατομικά μέτρα προστασίας (Μάσκα, γάντια, απολυμαντικά) και η απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον,  στα πλαίσια προστασίας από τον Κορωνοϊό (Sars-Cov-2)) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

 

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υλοποιείται η παράδοση των προϊόντων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου