Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας Aridea Tennis Club Εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Αλμωπίας στο πρόγραμμα "Φιλόδημος II" για την "κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων"

Το έργο περιλαμβάνει δύο υποέργα : Α. την κατασκευή πέντε νέων γηπέδων αντισφαίρισης και τη συντήρηση των υφιστάμενων γηπέδων τένις και ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ και Β. την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο Αριδαίας. Η πρόταση υποβλήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και μετά από προσπάθεια πολλών έφτασε να εγκριθεί. Τους ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τη συμβολή τους. Είναι κάτι που δείχνει ότι, εάν υπάρχει όραμα και συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και εμείς έχουμε όραμα για πολλά ακόμη.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να συγχαρώ τον όμιλο για την αντικειμενικότητα και το πνεύμα δικαιοσύνης ,με το οποίο παρουσιάζει το έργο που όπως πολύ σωστά αναφέρει η πρότασή υποβλήθηκε τον Απρίλιο του 2019 ,είναι ακριβώς αυτό που υποστήριξα από την αρχή ,οτι ηταν μια απλή πρόταση που υποβλήθηκε στις 8/4/2019 ,λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Μπράβο τους ,χαίρεσαι που υπάρχουν τέτοιοι αμερόληπτοι αθλητικοί παράγοντες και οπως εχω πει για την αλήθεια
    έχει την σχετικότητα της όταν όμως ,διερευνάται και υπάρχουν στοιχεία και ντουκουμεντα δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κάνεις. Στον Φιλόδημο εντάχθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, εκατοντάδες έργα προϋπολογισμού 2δις ,ενω το πρόγραμμα είχε 134 εκατομμύρια ευρώ και με περάτωση των έργων 31/12/2019. Αντιλαμβάνεστε ότι τα αθλητικά έργα των δήμων Έδεσσας Σκύδρας και Αλμωπίας θα πήγαιναν στις καλένδες.Οι δήμαρχοι γνωρίζουν πολύ καλά το τι, το πώς,και ποιός συνέβαλε να χρηματοδοτηθούν τα έργα κλπ .Δεν θα κάνω αναφορά του ονόματος για να μην κατηγορηθώ ότι τον προβάλω.Πρόθεση μου είναι η αποκάλυψη της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή