Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Δ. ΤΖΑΜΤΖΗΣ: «Παραπληροφορεί τους πολίτες η κ. Τζάκρη»

 

Απαρέγκλιτη προτεραιότητα παραμένει για την Κυβέρνηση και για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το μεγάλο έργο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Η πρόσφατη ρητή και κατηγορηματική δέσμευση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αυθαίρετες παρερμηνείες, όταν μάλιστα αυτές εξυπηρετούν μόνο ευτελείς κομματικές σκοπιμότητες .

Στη χθεσινή συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, είδε «μαύρα σύννεφα» πάνω από το τεράστιας σημασίας έργο, στη θέση της «λιακάδας» δηλαδή, που επικρατούσε πάνω από το εν λόγω έργο επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, όταν δηλαδή επί 5 χρόνια, το μόνο που έγινε ήταν να δοθούν 10 εκατ. για τις απαλλοτριώσεις του έργου και όταν το 2010, τα 120 εκατ. που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, η κυβέρνηση της κ. Τζάκρη, τα μετέφερε σε δρόμους του δικτύου της Θεσσαλονίκης.

Τι κι αν πληροφορήθηκε η κ. Τζάκρη από τον Περιφερειάρχη μας, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι κατατέθηκε ήδη πρόταση για ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Τι κι αν έλαβε τις διαβεβαιώσεις του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ότι ο δρόμος θα κατασκευασθεί ακόμη και αν  χρειασθεί να ενταχθεί σε άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο (ΠΔΕ, ΣΔΙΤ, ΕΣΠΑ).

Διαβεβαίωση την οποία έδωσε ο κ. Τζιτζικώστας και κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΠΕ Πέλλας στις 9-9-2019, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Πάρις Μπίλλιας, κατά την σύσκεψη που συγκάλεσα στο Διοικητήριο Πέλλας τον Νοέμβριο του 2019.

Παρακάμπτοντας την αλήθεια η κ. Τζάκρη, προέβαλλε αυθαίρετους ισχυρισμούς και θεώρησε χρήσιμο να παραπληροφορήσει τους πολίτες, οι οποίοι δικαίως αγανακτούν όταν οι ανάγκες και τα προβλήματά τους αποτελούν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης.

Δυστυχώς, η  διασπορά ψευδών ειδήσεων ( fake news), είναι το μόνο όπλο στην                           « αντιπολιτευτική φαρέτρα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι, ότι ένα δίκαιο αίτημα πολλών γενεών συμπολιτών μας, η κατασκευή της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, έχει πάρει επιτέλους τον δρόμο της υλοποίησης.

Είμαστε υπερήφανοι που συμβαίνει επί των ημερών μας και ευγνώμονες προς τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη  και τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα διότι τιμούν τις δεσμεύσεις τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου