Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Λήψη μέτρων και οδηγίες από το Δήμο Σκύδρας ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια»

 Με εντολή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου έχει τεθεί σ΄επιφυλακή όλος ο μηχανισμός του Δήμου Σκύδρας προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν έγκαιρα κι αποτελεσματικά τα φαινόμενα που αναμένονται από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2021 η Δήμαρχος συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο της και δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες για την ετοιμότητα όλου του μηχανισμού του Δήμου και την ασφαλή προστασία και διαφύλαξη όλων από την κακοκαιρία « Μήδεια»

.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος Σκύδρας συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη που συγκλήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή κατά την οποία η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Δήμου Σκύδρας και παράλληλα επεσήμανε περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως είναι οι γέφυρες, οι κόμβοι και το γενικότερο δίκτυο του Νομού.

Ο Δήμος Σκύδρας επισημαίνει ότι για την αντιμετώπιση των δύσκολων αναμενόμενων καιρικών συνθηκών για το επόμενο διάστημα θα πρέπει όλοι οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους και να τηρούν τις οδηγίες και τις συστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κι όλων των αρμόδιων κατά τόπους φορέων.

Ειδικότερα επισημαίνονται μεταξύ των άλλων, ο περιορισμός και η αποφυγή των μη αναγκαίων μετακινήσεων είτε εντός ή μεταξύ οικισμών είτε για την εκτέλεση υπαίθριων εργασιών. Επίσης, τονίζεται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, όπου απαιτείται. Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία πολιτών και των αρμοδίων φορέων είναι αναγκαία ώστε να μείνουμε και να είμαστε προστατευμένοι και να μην αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Αναφορικά με τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων του Δήμου Σκύδρας θα υπάρξει ανάλογη ανακοίνωση - ενημέρωση το απόγευμα της Κυριακής 14/2/2021.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας μπορούν ν΄απευθύνονται στην Αντιδήμαρχο Σκύδρας Μαρία Γιακαμόζη: 6980414242 και στα στελέχη του Δήμου Σκύδρας, Βασίλη Καρυπίδη: 6972553581 και Μιχάλη Γιαγιόγλου: 6972553580.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου