Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

«Φοβάμαι ότι θα επαναληφθεί η ιστορία της Νταϊάνα» Πρίγκιπας Χάρι


Τα πρώτα πλάνα της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έδωσε στη δημοσιότητα το CBS.

Στο πρώτο από τα δύο αποσπάσματα διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να εκφράζει το φόβο του ότι «η ιστορία θα επαναληφθεί»αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε ηλικία 36 ετών στο Παρίσι ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (σ.σ. τη Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» προσθέτει ο 39χρονος Χάρι κρατώντας το χέρι της εγκύου Μέγκαν Μαρκλ.

Στα αποσπάσματα ακούγεται, επίσης, η διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφος να σημειώνει ότι στη συνέντευξη τέθηκαν όλα τα θέματα στο τραπέζι προσθέτοντας σε κάποιο σημείο ότι «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα» χαρακτηρίζοντας τα όσα ζει στο ζευγάρι «σχεδόν απίθανα».

Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από YouTube 

Η συνέντευξη, η πρώτη του διάσημου ζευγαριού από τότε που μετακόμισε στην Καλιφόρνια, θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου.

Πριν την μετακόμιση στις ΗΠΑ τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν είχαν παραπονεθεί για την στάση των βρετανικών ταμπλόιντ απέναντι στην Αμερικανίδα ηθοποιό κάνοντας λόγο μέχρι και για bullying ή ρατσιστικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου