Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ποιος θα κάνει Τούμπα στην Τούμπα !!!

 
Oι δύο Δικέφαλοι άρχισαν τη σεζόν με όνειρα πρωταθλητισμού, που γρήγορα έγιναν άπιαστα και έφτασαν πλέον σε σημείο να κινδυνεύει ακόμη κι η παρουσία τους στην Ευρώπη. Το αποψινό ντέρμπι στην Τούμπα (19:30, Novasports 1) μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει επ’ ουδενί να τεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή του παρουσία και θέλει νίκη στην εκκίνηση των playoffs απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Πάμπλο Γκαρσία, που αμφισβητείται έντονα, γνωρίζει καλά πως τα παιχνίδια αυτά θα κρίνουν πολλά και για τον ίδιο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Βιεϊρίνια, καθώς ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα παίξει από την αρχή ή θα έρθει από τον πάγκο με τον Μπάμπα να ξεκινά. Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις, πέραν ίσως από την πιθανότητα ο Πασχαλάκης να προτιμηθεί αντί του Ζίφκοβιτς στο τέρμα. Ο Ροντρίγκο θα είναι το δεξί μπακ και οι Ίνγκασον-Κρέσπο τα δύο στόπερ. Τα κεντρικά χαφ θα αποτελούν οι Τσιγγάρας και Σβαμπ, με τον Ουάρντα σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Τζόλη και τον Ζίβκοβιτς στα άκρα και τον Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως η πορεία τους στην κανονική περίοδο είναι απογοητευτική και θέλουν να ρεφάρουν μέσα από τη διαδικασία των playoffs διατηρώντας τουλάχιστον τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να επαναφέρει το 4-3-3 που χρησιμοποιεί συχνά στα μεγάλα ματς.

Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα, ο Μπακάκης επιστρέφει μετά από σχεδόν έναν μήνα στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λόπες θα είναι αριστερό μπακ, ενώ οι Λάτσι και Σβάρνας θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι και Σάκχοφ, ενώ αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Μάνταλος, δεξί ο Γκαρσία και ο Ολιβέιρα έχει προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου