Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Συνάντηση Σταμενίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα

Στο επίκεντρο η ένταξη των προτάσεων των Δήμων Ν. Πέλλας στο «Αντώνης Τρίτσης» και η συμπληρωματική χρηματοδότηση του νέου γηπέδου Έδεσσας.

Συναντήθηκα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για θέματα που αφορούν τους Δήμους του Νομού Πέλλας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ζήτημα της χρηματοδότησης των Δήμων από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το οποίο ζήτησα την ένταξη σε αυτό των προτάσεων των έργων που έχουν καταθέσει οι Δήμοι του Νομού Πέλλας. Αποτέλεσε μάλιστα κοινό τόπο το γεγονός ότι τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών και θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στους Δήμους.
Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα της συμπληρωματικής χρηματοδότησης του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας. Ζήτησα από τον Αναπληρωτή Υπουργό την άμεση έγκριση της προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα κατασκευής ενός ολοκληρωμένου έργου, με τεράστια σημασία για την πόλη της Έδεσσας και τους κατοίκους της.
Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας με ενημέρωσε ότι το ζήτημα βρίσκεται σε καλό δρόμο και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου