Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

«ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

«ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» … του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας έδωσε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), στο πλαίσιο εφαρμογής του ομώνυμου προγράμματος.

Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία», είναι

το πρώτο εγκεκριμένο, από το Υπουργείο Παιδείας, σχολικό πρόγραμμα, που εκπονείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει ως κύριο στόχο τη διάδοση των ευγενών αξιών του ποδοσφαίρου και τη δημιουργία νέων φίλων του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σχολικό έτος 2017-2018,που ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν συμμετάσχει πάνω από 12.000 μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής, από όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας τουCOVID-19, η εφαρμογή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω τις πλατφόρμας Webexκαι ο κ. Σίσκος ΧρήστοςGrassrootsManagerτης ΕΠΟ, παρέδωσε μαθήματα ομαδικότητας, συνεργασίας, σεβασμού αλλά και ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους νεαρούς μαθητές μοιράστηκαν ειδικά σχολικά εγχειρίδια (έκδοση ΕΠΟ) και φανέλες με το λογότυπο του προγράμματος, ενώ στις σχολικές μονάδες  χορηγήθηκαν  μπάλες ποδοσφαίρου για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους δράσεων.


Οι μαθητές και των δύο σχολείων ευχαριστούν θερμά την ΕΠΟ και τον κ. Σίσκο Χρήστο για την πολύ όμορφη δράση.

 

Για το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας                 Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Ο Δ/ντής                                                                         Η Προϊσταμένη

Βασδάρης Αναστάσιος                                                      Κοσμίδου Βικτωρία

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου