Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

«Συντήρηση κι επισκευή παιδικών χαρών στην Αριδαία»

Με κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής να είναι οι στιγμές χαλάρωσης για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, σε σύγχρονες και καλαίσθητες παιδικές χαρές και σε ένα ασφαλές περιβάλλον

, ολοκληρώνονται οι εργασίες βελτίωσης των υποδομών στις παιδικές χαρές της Αριδαίας προκειμένου να δημιουργηθούν όμορφοι και ασφαλείς χώροι για κάθε οικογένεια.

Αυτοψία στις εργασίες, πραγματοποιήθηκε το πρωί από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και τους Αντιδημάρχους Γιάννης Κετικίδη και Χρήστο Χατζηγιαννίδης, στις παιδικές χαρές της Αριδαίας, οι οποίες θα διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό και τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, καθώς και προσβασιμότητα σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

«Είναι χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά του τόπου μας να δραστηριοποιούνται, αλλά και υποχρέωση μας να αναβαθμίζουμε τους χώρους παιχνιδιού, άθλησης και φυσικά τις σχολικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο για να γίνονται όλα αυτά σωστά, ας προσπαθήσουμε όλοι μας να σεβόμαστε τις παιδικές χαρές και κάθε δημόσιο χώρο, ώστε να τα απολαμβάνουμε για περισσότερο διάστημα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου