Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για το θάνατο του Χρήστου Μέγκλα

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας:

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη της κι εγώ προσωπικά έναν καλό φίλο. Ο Χρήστος Μέγκλας υπήρξε από τους στυλοβάτες

της πρωτογενούς παραγωγής και της επιχειρηματικότητας, όχι μόνο στις Σέρρες και την Κεντρική Μακεδονία, αλλά σε όλη τη χώρα. Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, τόσο ως επιχειρηματίας και ένθερμος υποστηρικτής της ανάπτυξης της γεωργίας, όσο και ως επικεφαλής επί δέκα χρόνια του Επιμελητηρίου των Σερρών, που εκπροσώπησε την περιοχή με τον καλύτερο τρόπο.Ο Χρήστος Μέγκλας όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε συνοδοιπόρο μας και σύμμαχό μας, με τις ιδέες και τις πράξεις του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να αναπτύξει τον τόπο μας. Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους όσοι τον γνωρίσαμε, καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην επιμελητηριακή και αυτοδιοικητική κοινότητα της Κεντρικής Μακεδονίας και στην κοινωνία των Σερρών, ξεχωρίζοντας για την ισχυρή προσωπικότητά του, την αποτελεσματικότητα και τη συνέπειά του. Ο Χρήστος Μέγκλας αφήνει σημαντική παρακαταθήκη με την επαγγελματική και προσωπική πορεία του και κυρίως με το πλούσιο και αξιομνημόνευτο έργο του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου