Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ χάρη στην νίκη τους με 87-82 επί της Γαλλίας

  Ο Κέβιν Ντουράντ δεν ξέχασε όσα γράφτηκαν μετά την ήττα από την Γαλλία στην πρεμιέρα του τουρνουά για την ομάδα και τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Φρόντισε λοιπόν να τα θυμίσει σε όλους, έχοντας ένα μικρό ξέσπασμα μέσω Instagram LIVE.

Με τις ΗΠΑ να έχουν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο

και τον Ντουράντ να έχει σημειώσει 29 πόντους στον τελικό, ο σταρ των Νετς τα έβαλε με τους επικριτές της Team USA, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να σιγοντάρει λέγοντας "νικήσαμε τις ομάδες που λέγατε ότι θα νικήσουμε, Κέντρικ Πέρκινς λες πολλά σκ..α, μίλα σαν Αμερικανός".

Ενώ λοιπόν ο Γκριν τα έβαζε με τον Πέρκινς, ο Ντουράντ τα έβαλε με... όλους, υπερασπίστηκε τον Γκρεγκ Πόποβιτς και τόνισε ότι η διαφορά ταλέντου ανάμεσα στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες παραμένει μεγάλη.

Συγκεκριμένα ο Ντουράντ είπε:

"Όλοι όσοι λέγατε ότι θα χάσουμε... Βγήκαν Power Rankings και μας είχανε στην 4η θέση, πίσω από την Σλοβενία. Έλα τώρα φίλε. Λέγατε ότι ο υπόλοιπος κόσμος μας έχει φτάσει. Είστε σοβαροί; Δεν υπάρχει σύγκριση σε επίπεδο ταλέντου.

Συγχατητηρια σε όλους. Έπρεπε να μιλήσω γρήγορα. Έχουμε τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Πολλοί λέγατε σκ..α για αυτόν ότι δεν μπορεί να μας οργανώσει. Σταματήστε.

Συγχαρητήρια στην Γαλλία, έπαιξε δυνατά. Νικήσαμε την Ισπανία και την Αυστραλία και μετά την Γαλλία. Μπράβο στην Γαλλία όμως, αλήθεια, έπαιξε ένα σπουδαίο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου