Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει με περιφορά, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 από τις 12:00΄έως τις ώρα 14:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα εξής δέκα θέματα:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού από εκκαθάριση και λύση

ΔΗΚΕΣ – Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων 2021.

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων 2021.

3. Έγκριση Δ’ κατανομής 2021 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, κατανομή στις σχολικές επιτροπές και εξειδίκευση πίστωσης.

4. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Τ.Κ. ΚΑΛΗΣ-ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡ. ΗΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

5. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Κ. ΣΚΥΔΡΑΣ-Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΑΝΔΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

6. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜ,ΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ Τ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ 29/2018».

7. Έγκριση διενέργειας προμήθειας ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022.

8. Έγκριση πρότασης ίδρυσης Πυροσβεστικού κλιμακίου στο Δήμο Σκύδρας με δύο οχήματα και 12 πυροσβέστες και έδρα τον χώρο της ΕΛΚΑΤ.

9. Μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκύδρας.

10. Ανάκληση της αριθ.193/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση της Τιμολογιακής Πολιτικής της ΔΕΥΑΣ, λόγω αναρμοδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου