Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Διονύσης Σταμενίτης : Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Χθες το μεσημέρι είχα την τιμή να γίνω δεκτός από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά κυρίως για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Πέλλας.

Συζητήσαμε για τις υποδομές του Νομού, για όλα όσα απασχολούν τις κοινωνικές – επαγγελματικές κατηγορίες (έμποροι, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι και αγρότες) που επλήγησαν από την πανδημία καθώς και τη μέριμνα της κυβέρνησης να λαμβάνει μέτρα όπου και όποτε χρειάζεται. Εκτενής αναφορά έγινε και στην ενεργειακή κρίση, την οποία η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή με παροχές προς τους πολίτες ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στις ενεργειακές ανάγκες του Νομού Πέλλας, θέμα για το οποίο ζήτησα τη συμβολή του Πρωθυπουργού για παρεμβάσεις ανάπτυξης του δικτύου των ΑΠΕ στην περιοχή.
Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αγορτοκτηνοτροφικό κόσμο της Πέλλας και στα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για τη χθεσινή μας συνάντηση αλλά κυρίως γιατί το ιδιαίτερο και ειλικρινές ενδιαφέρον για το Νομό Πέλλας και τους κατοίκους του, που το μετουσιώνει σε πράξεις.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ: https://stamenitis.gr/03022022/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου