Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών

Ακόμη μία σημαντική επαφή είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, τις προηγούμενες ημέρες, στην Αθήνα και, συγκεκριμένα, στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Υποδομών κ. Μαρία Γεραρδή με τους οποίους συζήτησε για τα σημαντικά έργα οδικών υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που είναι ενταγμένα στον προγραμματισμό του Υπουργείου.
 
Ειδικότερα, συζητήθηκε η χρηματοδότηση και ο χρονοπρογραμματισμός υλοποίησης των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας καθώς, επίσης, και το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα του Εθνικού Οδικού Δικτύου. Για το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα ζητήθηκαν από το Υπουργείο στοιχεία της οριζοντιογραφίας προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι τεχνικές μελέτες του έργου με παρατηρήσεις.
 
Επόμενο σημαντικό έργο που συζητήθηκε, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, ήταν το οδικό τμήμα Σκύδρα-Όρια νομού με Ημαθία για την οδική σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό. Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στον προγραμματισμό του Υπουργείου και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την χρηματοδότηση της υλοποίησής του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου