Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει με περιφορά, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 κι ώρα 12:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα εξής είκοσι θέματα:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 37.200,00 ευρώ για την δράση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.»

, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2022.

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022.

3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2022 – πρόγραμμα ΟΑΕΔ»

4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για Δ’ τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2021.

5. Έγκριση τοποθέτησης ΦΟΠ στην Κοινότητα Λιποχωρίου και σύνδεση των Δημοτικών Σχολείων Σεβ/νων, Γυμνασίου – Λυκείου Καλής και Λυκείου Σκύδρας με το δίκτυο.

6. Ορισμός ημερομηνίας Απολογισμού Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2021.

7. Συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕΒ/ΝΩΝ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ –ΑΡΣΕΝΙΟΥ».

8. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της προμήθειας «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ».

9. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της προμήθειας ενός μηχανήματος γεωργικού ανελκυστήρα και ενός πλαγιοκαταστροφέα δωρεάς της εταιρείας TAP AG.

10. Αποδοχή παραίτησης του αντιπροέδρου του Ν.Π.Ι.Δ. ΔΕΥΑ Σκύδρας και ορισμός νέου,( Πρόταση Σουμελίδης Δημήτριος).

11. Έγκριση της αριθ. 12/2022 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ για την έγκριση ψήφισης της τροποποίησης του ΟΕΥ.

12. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του αριθ. 367 τεμαχίου ιδιοκτησίας Δημοσίου που εμπίπτει στο Ο.Τ. 62Α χαρακτηρισμένο «Κοινωφελή χώρο Νηπιαγωγείου» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

13. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του ΑΒΚ 1507 Δημοσίου Κτήματος που εμπίπτει στο Ο.Τ. Γ158 χαρακτηρισμένο κοινωφελή χώρο «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

14. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του ΑΒΚ 1508 Δημοσίου Κτήματος που εμπίπτει στο Ο.Τ. Γ159 χαρακτηρισμένο κοινωφελή χώρο «Πλατεία Δημοκρατίας» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

15. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του ΒΚ 1420 Δημοσίου Κτήματος που εμπίπτει στο Ο.Τ. Γ19Β χαρακτηρισμένο «Κοινόχρηστο χώρο» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

16. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του ΒΚ 1420 Δημοσίου Κτήματος που εμπίπτει στο Ο.Τ. Γ19 χαρακτηρισμένο «Κοινόχρηστο χώρο» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

17. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του ΒΚ 1421 Δημοσίου Κτήματος που εμπίπτει στο Ο.Τ. Γ14 χαρακτηρισμένο κοινωφελή χώρο «Πνευματικού Κέντρου» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

18. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών για την παραχώρηση τμήματος του ΒΚ 1421 Δημοσίου Κτήματος που εμπίπτει στο Ο.Τ. Γ14Β χαρακτηρισμένο χώρο «Ηρώον» του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.

19. Εγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί της διαδικασίας μείωσης της απόστασης υφιστάμενων κοιμητηρίων από τα όρια των περιοχών πολεοδόμησης του οικισμού Καλής , Μανδάλου και Κρανέας.

20. Έγκριση επικαιροποίησης της αριθ. 152/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στον οικ. Σανδαλίου της Κ. Καλλίπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου