Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΠΕΛΛΑ-Ν.Μ.ΕΔΕΣΣΑΣ

 Το ζεύγος Αριστέας και Πέτρου Παταρόκη διακατεχόμενο από διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και υψηλού αισθήματος κοινωνικής ευθύνης, απέδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα την περισσή αλληλεγγύη του με μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, προέβη σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Έδεσσας που αφορά σε:

·         Έναν αυτόματο ηλεκτρονικό περιστροφικό μικροτόμο

και

·         Ένα πλήρες σύστημα σκίνωσης / έγκλισης ιστών σε παραφίνη.

Ο ανωτέρω υπερσύγχρονος εξοπλισμός, που εγκαταστάθηκε στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο, χρησιμοποιείται στην διαδικασία της βιοψίας που διενεργείται σε χειρουργικά περιστατικά και θεωρείται απαραίτητος για την ταχύτερη και αξιόπιστη έκδοση των αποτελεσμάτων.

Η ενέργεια αυτή αναδεικνύει την ανθρωπιστική συνείδηση, την ευρύτητα της σκέψης και το ηθικό μεγαλείο δύο ανθρώπων που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Η ανάληψη από μέρους τους μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, με τη μορφή της πολύτιμης προσφοράς, φανερώνει ανθρώπους γενναιόδωρους και ενάρετους που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας ευχαριστεί θερμά το ζεύγος Αριστέας και Πέτρου Παταρόκη και τους εύχεται υγεία και ευημερία.

 

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΠΕΛΛΑ-Ν.Μ.ΕΔΕΣΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου