Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 !!!

 Ακόμη πιο φτωχή η πόλη της Αριδαίας !!! 


Με το παρακάτω μήνυμα η Τράπεζα  Eurobank Αριδαίας ,γνωστοποιεί στους πελάτες  της ότι κλείνει οριστικά το κατάστημά της στην Αριδαία !!!

Μεταφορά εργασιών καταστήματος Αριδαίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τέλη Φεβρουαρίου, το κατάστημα Αριδαίας μεταφέρει τις εργασίες του στο κατάστημα Εδέσσης, Εγνατίας 13 & Δημοκρατίας, 58200 Έδεσσα.
 
Στο κατάστημα Εδέσσης θα μπορείτε να απευθύνεστε για οποιοδήποτε τραπεζικό θέμα σάς απασχολεί, προκειμένου να βρούμε μαζί τις πιο κατάλληλες και συμφέρουσες λύσεις για τις καταθετικές, δανειακές, επενδυτικές ή ασφαλιστικές ανάγκες σας.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις καθημερινές συναλλαγές σας, έχετε στη διάθεσή σας:
 
Το e‑Banking και το Eurobank Μobile Αpp, όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε πάνω από 1.200 συναλλαγές γρήγορα και με ασφάλεια και να διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
 
Την τηλεφωνική υπηρεσία EuroPhone Banking στο 2109555000, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Με ένα τηλεφώνημα ενημερώνεστε για τα προϊόντα σας και κάνετε τις συναλλαγές σας.
 
1 ΑΤΜ στην περιοχή σας, όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε αναλήψεις, μεταφορές και πληρωμές.
 
Το κατάστημα ΕΛΤΑ Αριδαίας (Αγίου Νικάνδρου 28), στο οποίο μπορείτε να κάνετε συναλλαγές.
 
 
 
Στοχεύοντας πάντα στην άμεση και αξιόπιστη ενημέρωσή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας. Σας περιμένουμε με χαρά στο κατάστημα Εδέσσης.
 
Με εκτίμηση,
 
Γεώργιος Βουλγαράκης
 
Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων
 
Τράπεζα Eurobank ΑΕ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου