Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Διονύσης Σταμενίτης : Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ κ. Παπαγιαννίδη για τα έργα κατασκευής και συντήρησης αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους του Νομού Πέλλας

Την προηγούμενη Δευτέρα σε συνάντηση με τον κ. Παπαγιαννίδη ζήτησα την ένταξη των σχετικών προτάσεων των Δήμων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2021-2022).

Η υλοποίηση τέτοιου είδους έργων θα συμβάλλει στη δημιουργία νέας δυναμικής των καλλιεργειών της περιοχής που διακρίνονται για την ποιότητα και τα ανταγωνιστικά τους χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι η ανάπτυξη των αγροτικών υποδομών του Ν. Πέλλας είναι το κλειδί για μια ανταγωνιστική γεωργία και κτηνοτροφία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στο μεγάλο έργο του Φράγματος Αλμωπαίου, το οποίο όπως είναι γνωστό συμπεριλαμβάνεται στα έργα που έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να κατασκευαστούν. Ο Γενικός με ενημέρωσε ότι το έργο θα δημοπρατηθεί εντός του 2022, γεγονός που αποδεικνύει την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την υλοποίηση του σχεδιασμού.
Από την πλευρά μου ευχαρίστησα το Γενικό Γραμματέα κ. Παπαγιάννιδη για τη στενή συνεργασία που έχουν αλλά και για το ενδιαφέρον που δείχνει ο Γενικός στα ζητήματα αγροτικών υποδομών του Νομού Πέλλας.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/21022022/

5 σχόλια:

  1. ΚAI O ΣKYΛAKΑKHΣ ΠOY BΓHKE KAI EIΠE ΣTO TOΠIKO KANAΛI OTI ME ΔIKH TOY ΠPΩTOBOYΛIA TO ENETAΞE ΣTO TAMEIO ANAKAMΨHΣ , ΨEMATA EΛEΓE ΔIONYΣH; KAI O ΣYNAΔEΛΦOΣ ΣOY ΠOY ΛEEI OTI ΔEN ΠPOTAΘHKE AΠO TO YΠOYPΓEIO ΓEΩPΓIAΣ ΨEMATA ΛEEI; TO ΣKOP ΔIONYΣH EINAI 2-1 ,YΠEP KAPAΣMANH. ANTEΠIΘEΣH ΔIONYΣH ΣTO ΣOYΠEP ΛIΓK B' KATHΓOPIAΣ. ΣTHN A' HTTHΘHKEΣ AΠO KAPAΣMANH. XAXAXA XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛA KYPIE BOYΛEYTA ΘYMHΘHKATE META AΠO 10 MEPEΣ NA ANAPTHΣETE ΔEΛTIO ΓIA TO ΦPAΓMA AΛMΩΠAIOY; ΣTO ΔEΛTIO ΠOY ANAPTHΣATE ΣTIΣ 21/2 ,ΔEN ANAΦEPETE TIΠOTA ΓIA AΛMΩΠAIO. TON BOYΛEYTH MOY TON ΘEΛΩ EΠIKAIPO, NA ΛEEI AΛHΘEIA ,
    NA MHN ANTIΓPAΦEI KAI NA MHN ΣYPETE AΠO TA ΓEΓONOTA.
    ΔIONYΣIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SOY SFYRIZA ...XAXAXAXAX εκει εκει στη γ Εθνικη ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ...

      Διαγραφή
  3. O BOYΛEYTHΣ ΣOY ΘA ΠAIΞEI ΣTHN Γ EΘNIKOI ME TO KAZO KAI THN KOΛOYMΠPA KAI TIΣ ΨEYTIEΣ TOY.ΔEN ΞANABΛEΠEI BOYΛEYTIΛIKH. O TOYPIΣMOΣ TEΛEIΩNEI. XAXAXA XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή