Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Έτσι εμπλουτίζεται η ανάπτυξη του τόπου μας με νέες εναλλακτικές μορφές Τουρισμού !!!Κρύο Ιαματικό νερό των Λουτρών Γαρεφείου -ΜΠΑΪΝΑ

Μια εκδήλωση που θα έπρεπε να δούμε όλοι !!!
 Οι  δυνατότητες και οι δραστηριότητας υπάρχουν σε θέματα Ιστορικά ,Αγροτικά ,της Φύσης ,του Πολιτισμού ,Βιοποικιλότητας ,Οικοτουρισμού κλπ. για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας 

Αυτές τις θεματικές ενότητες κάλυψαν με λεπτομερή ανάλυση κατα θεματική ενότητα οι ομιλητές ,το Σάββατο 2-4-2022 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου .  

Όμως δεν πρέπει να μένουμε μόνο στα λόγια .Με μπροστάρη τη δημοτική αρχή Αλμωπίας ,να ανοίξουμε νέους δρόμους ανάπτυξης του τόπου .

Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε τοπικής κοινότητας του δήμου μας ,επιβαλλόμενη όσο ποτέ άλλοτε .

Έχουν μείνει πολλά θέματα ανάπτυξης πίσω .

Για παράδειγμα θα αναφέρω το Κρύο Ιαματικό νερό των Λουτρών Γαρεφείου -ΜΠΑΪΝΑ .

Μένει αναξιοποίητο τόσα χρόνια κι ένας περιφερειακός δρόμος  εξακοσίων μέτρων που θα ενώσει τους επισκέπτες με αυτήν , μένει στάσιμος ,λόγω αδιαφορίας των  τοπικών αρχών και της δημοτικής αρχής Αριδαίας ΚΑΙ Αλμωπίας διαχρονικά  .

Καλώ δημόσια όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας ,να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ,προκειμένου να υλοποιηθεί ο δρόμος των εξακοσίων μέτρων που θα ενώσει την Ιαματική πηγή με το κεντρικό δρόμο ,για πρόσβαση οχημάτων ΙΧΕ και Λεωφορείων .

Οι επισκέπτες έρχονται κατα χιλιάδες δίπλα στον Άγιο Ιλαρίων και η αδιαφορία των δημοτικών αρχών τους διώχνει !!!

Επίσης ζητώ  από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρη Βέσκο, να το συμπεριλάβει στα θέματα συζήτησης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου .

Τόσο ο ίδιος ο κ. Βέσκος όσο και ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης είναι γνώστες του θέματος κι ως εκ τούτου θα πρέπει άμεσα να το προωθήσουν στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου