Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Συνάντηση Σταμενίτη με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα συναντήθηκε σήμερα, 19 Απριλίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης για μια σειρά έργων υποδομών, πολιτισμού και τουριστικής ανάπτυξης στον Νομό Πέλλας.

Ειδικότερα όσον αφορά των τομέα των Υποδομών

, ο Βουλευτής έθεσε στον Περιφερειάρχη το ζήτημα της χρηματοδότησης μελετών και κατασκευής του νέου δρόμου «Α/Κ Γιαννιτσών – Αλεξάνδρεια – Α/Κ Νησελίου» που θα αποτελέσει τη δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό, από την πόλη των Γιαννιτσών. Πρόκειται για ένα θέμα που ο κ. Σταμενίτης το παρακολουθεί στενά και έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ενώ σημειώνεται ότι ήδη η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» έχει χαρακτηρίσει το δρόμο ως κάθετο στην Εγνατία και έχει εκπονήσει τις προτεινόμενες διαδρομές και προμελέτες. Μάλιστα όπως συζητήθηκε, με τη δυνατότητα που δίνει το νέο ΕΣΠΑ για ένταξη μελετόκατασκευής είναι δυνατή η επίτευξη συντόμευσης του χρόνου υλοποίησης του έργου. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτευχθεί η ολοκληρωμένη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό, καθώς παράλληλα ολοκληρώνονται και οι μελέτες για την παράκαμψη της Βέροιας που θα συνδέσει το δρόμο Σκύδρα – Νάουσα – Βέροια με την Εγνατία. Ακόμη, όσον αφορά τα οδικά δίκτυα ο Βουλευτής στάθηκε και στις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης που είναι απαραίτητες στο κομμάτι του οδικού δικτύου Μαυροβουνίου – Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκε το θέμα του έργου ανακατασκευής και συντήρησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη). Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μενδώνη για ένταξη της χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος, ο Βουλευτής ζήτησε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας παρεμβάσεων για την περιοχή των Λουτρών Λουτρακίου Αλμωπίας και του Παλαιού Αγίου Αθανασίου Έδεσσας, οι οποίες θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

4 σχόλια:

  1. BPE ΠAΓAΠONTH , ΔEN ΠAΩ ΣTON ΔPOMO ΓIANNITΣA AΛEΞANΔPEIA ΠOY ΣE ENΔIAΦEPEI ΓIA NA ΠHΓAINEIΣ ME AΣΦAΛEIA ΣTO ΣΠITI ΣOY ΣTHN AΘHNA.
    AΛΛA NA ZHTAΣ AΠO TON ΠEPIΦEPEIAPXH NA BAΛEI ΣTO EΣΠA "ΠAPEMBAΣEIΣ" TI; ΓIA TO ΠOZAP KAI TON AΘANAΣIO , ΠAEIΠOΛY.
    OTAN ΠPIN AΠO TPEIΣ MEPEΣ MIΛHΣEΣ ME TON KIKIΛIA ΓIA TIΣ IΔIEΣ ΠAPEMBAΣEIΣ. TO ΠOZAP NIOYZ TO ΔEΛTIO ΣOY TO EXEI ΛIΓO ΠIO KATΩ ΓIA NA MAΣ ΘYMIZEI ΠOΣO ΠEZEBEΓKHΣ EIΣAI.
    ΓIANNOY, MΠATΣH, ANΔPEA KOΓIO, E' OXI TETOIO XONTPOKOMENO ΨEMA ΔEN TPΩΓETAI.
    TPAΓIANOΣ.MAΣ.....Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ .. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ..ΕΣΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ ...;

      Διαγραφή
  2. Έτσι είναι Τραϊο, πεζεβενκης και παπαγόντης. Πήγε στον αρμόδιο υπουργό τουρισμού ο τουρίστας, για τουριστικές παρεμβάσεις, χωρίς να λέει ποιες στο ΠΟΖΑΡ και AΓIO AΘANAΣIO και
    Πριν στεγνώσει το μελάνι πήγε στον άλλον τουρίστα Περιφερειάρχη για το ίδιο.
    Είναι αφελής τρομάρα του.
    ANΔPEA δεν είσαι άνθρωπος που χάφτεις μύγες και είμαι βέβαιος βράζεις μέσα σου από το ψέμα. Στα αυτιά στους ψευταράδες βουλευτές. NTPOΠH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΈΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !!! ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ !! ή ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ ..ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ,,ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝΝΟΜΙΖΩ ...!!!

      Διαγραφή