Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 16  Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας- Αρναίας-  Παλαιοχωρίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Γαλάτιστας – Αρναίας- Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιηθούν

από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 18 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου. Οι θέσεις τοποθέτησης ξεκινούν μετά τη διασταύρωση του Αγίου Προδρόμου (προς Αρναία) και φτάνουν μέχρι την Αρναία.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 18 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022  κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και το Τμήμα Τροχαίας Αρναίας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου