Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Κένταλ Τζένερ - Ντέβιν Μπούκερ δεν παίζουν άλλο μαζί !!!

 Η Κένταλ Τζένερ και ο Ντέβιν Μπούκερ κάνουν τάιμ άουτ στην ερωτική τους ιστορία. Η σταρ των Kardashians και ο μπασκετμπολίστας των Φοίνιξ Σανς χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Κένταλ στο «E! News».


«Η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

«Το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία», μαζί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων της αδελφής Kourtney Kardashian, αλλά μόλις επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης», ανέφερε η ίδια πηγή.

Πιο συγκεκριμένα η Κένταλ είπε στον Ντέβιν ότι «ήθελε χώρο και χρόνο χώρια». Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι οι δύο πρώην «Έχουν επαφές από τότε και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον».

Ωστόσο, μπορεί να μην πρόκειται για μόνιμο χωρισμό, καθώς ο πηγή σημειώνει: «Και οι δύο ελπίζουν να τα καταφέρουν, αλλά από τώρα είναι χωρισμένοι».
Το love story
Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να οδηγούν μαζί στην Αριζόνα. Μετά από εβδομάδες φημών ότι είναι μαζί, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει επίσημα τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Κένταλ έκανε πιο επίσημα τα πράγματα όταν έκανε ανάρτηση αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κένταλ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της ίδιας και του Ντέβιν να γελάνε ενώ ήταν ξαπλωμένοι σε έναν πάγκο κουζίνας.

Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Κένταλ ανέβασε τον αγαπημένο της στο Instagram. Στις 12 Ιουνίου του 2021, η Κένταλ ανέβασε στα stories της φωτογραφίες τους για να γιορτάσει την πρώτη τους επέτειο.

Στη συνέχεια, για τα γενέθλιά της, ο Ντέβιν μοιράστηκε μια φωτογραφία της Κένταλ όπου την αποκάλεσε την «πιο όμορφη γυναίκα».

Τους ενοχλούσε η δημοσιότητα;
Όσο για τη σχέση τους πέρα από τον πρώτο χρόνο; Τον Μάρτιο του 2022, ο Ντέβιν προβληματίστηκε για το ειδύλλιό τους, όταν ρωτήθηκε αν είναι «δύσκολο που έχουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στην ιδιωτική τους ζωή».

«Δεν θα έλεγα δύσκολο», 
είχε πει ο Ντέβιν στη «Wall Street Journal». «Ειλικρινά, απολαμβάνω τη ζωή στο έπακρο και αυτό βγήκε από τη γλώσσα μου τόσο εύκολα, επειδή δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τους ανθρώπους γύρω μου και αγαπώ τον αντίκτυπο που μπορώ να έχω σε αυτόν τον κόσμο».

Δεν ήθελαν να αρραβωνιαστούν

Τον ίδιο μήνα, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον της Κένταλ δήλωσε στο «E! News» ότι η Κένταλ και ο Ντέβιν ήταν σοβαρά αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, αλλά δεν ήθελαν ακόμα να αρραβωνιαστούν.

«Η σχέση τους είναι δυνατή αλλά δεν βιάζονται να τακτοποιηθούν και να δεθούν με τα δεσμά του γάμου».

Η πηγή εξήγησε ότι η Kένταλ ήταν «πολύ ευχαριστημένη με το πώς είναι τα πράγματα με τον Ντέβιν αυτή τη στιγμή», προσθέτοντας τότε: «Στον Ντέβιν αρέσει να κάνει μικρά πράγματα για την Κένταλ για να βεβαιωθεί ότι την εκτιμούν και την αγαπούν και αυτό ζεσταίνει την καρδιά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου