Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Διονύσης Σταμενίτης: «Το Υπουργείο Υποδομών προχωρά με τον διαγωνισμό για το οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσά - Έδεσσα»

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής το Υπουργείου προχωρά με τον διαγωνισμό για την αναβάθμιση του Οδικού Άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», ώστε να γίνει ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, χωρίς διόδια, προς όφελος όλων των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής και έτσι ένα μεγάλο έργο για τον Νομό Πέλλας και για ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα μπαίνει για τα καλά σε τροχιά υλοποίησης.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Βήμα βήμα προχωράμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε σύντομα να φθάσουμε στην έναρξη της κατασκευής και των εργασιών αναβάθμισης του έργου. Όπως είπαμε και μετά την έγκριση του από τη Διυπουργική ΣΔΙΤ το επόμενο βήμα είναι η δημοπράτηση του έργου.

Η δέσμευση μας απέναντι στους πολίτες της Πέλλας γίνεται πράξη και ένα τεράστιας σημασίας έργο ακολουθεί τις απαιτούμενες διαδικασίες και βγαίνει από τη στασιμότητα που οι λάθος αποφάσεις το είχαν καταδικάσει.

Το έργο, όπως τόνισε και ο ίδιος ο Υπουργός κ. Καραμανλής, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των επιπέδων οδικής ασφάλειας, σε ταχύτερες και πιο άνετες μετακινήσεις, στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής και στη μείωση του κόστους των μετακινήσεων και σε αντίστοιχη αύξηση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα».

1 σχόλιο:

  1. KYPIE ΣYNAΔEΛΦE MHXANIKE ΣTAMENITH, KANETE ANAMETAΔOΣH TO ΔEΛTIO TOY YΠOYPΓOY KAPAMANΛH KAI KANETE KAI ΔHΛΩΣH ΓIA NA ΔEIΞETE OTI EXETE ΣYMBAΛEI ΣTO
    EPΓO. H ΣYMMETOXH ΣAΣ EINAI MHΔENIKH. ΔEIΞTE KATI ΠOY KANATE ΓIA TON ΔPOMO.ΔEN MΠOPEITE. TO MONO ΠOY KANATE ΣYNANTHΣEIΣ ME TON ΠPOEΔPO THΣ EΓNATIAΣ ΓIA TON ΔPOMO ΓIANNITΣA AΛEΞANΔPEIA NIΣEΛI KAI TIΠOTA AΛΛO. KAI ΦYΣIKA XΩPIΣ KANENA AΠOTEΛEΣMA. KAI EΠIΠΛEON ΔHΛΩNETE OTI BHMA BHMA ΠPOXΩPAME... H ΔHMOΠPATHΣH XPEIAZETAI ENAN KAI ΠΛEON XPONO EAN ΔEN ΣTPABΩΣEI KATI ΣTHN ΠOPEIA... AYTA ΓIA NA ΞEPETE OTI YΠAPXOYN EIΔHMONEΣ ME ΓNΩΣH KAI KPIΣH. KAI ΔEN MΠOPEITE NA MAΣ EΞAΠATATE ME ΔHΘEN ΠPAΞEIΣ, ENΩ ΔEN ΠPAΞATE AΠOΛYTΩΣ TIΠOTA ΓIA TON ΔPOMO.
    ΣYNAΔEΛΦOΣ ΣAΣ MAXIMOΣ ΣTA EPΓA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή