Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Θόδωρος Ρουσόπουλος: Έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη -Να ξεκινήσει έρευνα ο Α. Πάγος

Έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος.
«Μόλις άκουσα το θέμα υπέστην ένα σοκ, δεν το περίμενα, δεν είναι ευχάριστο, δεν είναι καθόλου ευχάριστο ένα τέτοιο θέμα. Είναι ένα μεγάλο σφάλμα. Πρέπει να δούμε ποιος έκανε αυτό το σφάλμα», είπε ο πρώην υπουργός επί διακυβέρνησης Κ. Καραμανλή.
Ο Θ. Ρουσόπουλος πρότεινε και ανεξάρτητη έρευνα της Δικαιοσύνης από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στην οποία ο Ν. Ανδρουλάκης θα καταθέσει.
Ρουσόπουλος: Με ποια στοιχεία έδωσε άδεια ο εισαγγελέας
«Έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα γιατί παρακολουθείτο ο κ. Ανδρουλάκης, με ποια στοιχεία ο εισαγγελέας έδωσε την άδεια για την παρακολούθηση» είπε ο κ. Ρουσόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών, μιλώντας στο Open, και πρόσθεσε:
«Καταθέτω πρόταση αν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα πέραν της Εξεταστικής, αν θέλουμε να μην κουκουλωθεί τίποτα, θα μπορούσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει δική του έρευνα, στην οποία να καταθέσει και ο κ. Ανδρουλάκης».
Ρουσόπουλος: «Όλα στο φως»
Ερωτηθείς εάν είναι εκτός γραμμής της ΝΔ αυτές οι θέσεις που εκφράζει, ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι στη γραμμή που λέει ο πρωθυπουργός, «όλα στο φως», «προτείνω ανεξάρτητη έρευνα της Δικαιοσύνης για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη» και συμπλήρωσε: «Εγώ λέω ότι η χώρα ταλανίζεται από μία υπόθεση η οποία δεν είναι ασήμαντη, αλλά μπορεί να μην είναι ούτε τεράστια, όπως παρουσιάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου