Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

 Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).
 
Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.
 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 και την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού, που υπολογίζεται περίπου τις ώρες από 07.00 έως 08.15.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.
 
Επιπλέον, κατά την διέλευση του ανωτέρω συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας, στο ρεύμα προς Βέροια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μία (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου