Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Κατερίνα Ιγνατιάδου : Μετά τα νέα έργα στο ΔΑΚ Σκύδρας, ακολούθησε η ανακαίνιση και αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Καλυβίων, το οποίο αποτελεί πλέον πραγματικό κόσμημα.


Το ποσό των 75.000 ευρώ περίπου διέθεσε ο Δήμος Σκύδρας για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Καλυβίων, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τις προπονήσεις και αγώνες του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ, που στις 20 Απριλίου 2022 ανήλθε στην Α1 κατηγορία, και μας έκανε όλους υπερήφανους και χαρούμενους.

Ο Δήμος Σκύδρας επίσης, στήριξε την ομάδα με το συνολικό ποσό των 55.000 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση.

Θέλω για ακόμη μία φορά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας, προπονητές, αθλητές, διοικητικό συμβούλιο, αφανείς υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας της ΣΚΥΔΡΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, γιατί ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ μόνο να ενώνει μπορεί.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, την ομάδα που προβάλλει και διαφημίζει τη Σκύδρα.
Με τις ευλογίες της εκκλησίας μας λοιπόν, ξεκινά η αγωνιστική περίοδος 2022-2023.

Εύχομαι από καρδιάς στην ομάδα μας, πρωτίστως υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και διοικητικό συμβούλιο, επιτυχίες, νίκες, χαρές, χαμόγελα.
Να γεμίσουν τα γήπεδα μας από νέα παιδιά που θα γράψουν και πάλι ιστορία για τη Σκύδρα μας...

Επίσης, συγκινητικές ήταν οι ευχές του πρώτου γυμναστή και εμπνευστή του Αριστοτέλη, Ορέστη Νταρλαγιάννη, ο οποίος σε επικοινωνία με τον φίλο συνδημότη μας Γιάννη Κυζιρίδη, μετέφερε τα καλύτερα για την ομάδα μας.
ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

1 σχόλιο:

  1. το συγκεκριμενο κλειστο ηταν για να γινει στον εξαπλατανο απεναντι απο το γυμνασιο - λυκειο στο χρονοδιαγραμμα ολυμπιακοι αγωνες 2004 αλλα ο δημαρχος Τουφεγγοπουλος το εστειλε στο χωριο Καλυβια ενα μεγαλο μπραβο του για να ξερει ο κοσμος τις Ανατολικης Αλμωπιας και οχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή